Nat Lentefeest

De feesten op de educatieve tuin De Enk zijn beroemd om hun mooie weer (ook al regent het weken), maar dit jaar waren de weergoden niet zo aardig. De regen kwam gestaag naar beneden op het moment dat de poort om half twee open ging voor het Lentefeest.

Het slechte weer heeft toch een flink aantal kinderen niet kunnen weerhouden om naar de tuin te komen en mee te doen met de leuke voorjaarsactiviteiten.De activiteiten stonden dit jaar in het teken van de naderende Paasdagen, met het maken van een eiersalade, het wedstrijdje eieren-lopen en het spelen van Boter-kaas-en-eieren. Verder konden kinderen een lente-kroon maken. En het stekken van planten werd op toepasselijke wijze in de kas gedaan.
Menig ei sneuvelde tijdens de eieren-lopen race


Het was voor mij lastig om foto's te maken. Terwijl de regen met bakken uit de hemel neerkwam, probeerde ik onder mijn paraplu die ik zonder handen tussen schouder en hoofd hield, toch een leuke foto maken.
Maar ach, als amateur-fotograaf moet je wat over hebben voor je hobby.Het maken van een lentestukje is altijd leuk, met vrolijke gele takken van de forsythia.


Het bakken van broodjes boven een
flikkerend vuurtje is een van de populairste
activiteit tijdens deze (ondanks de regen)
geslaagde LentefeestReacties

Populaire posts van deze blog

Gallen en gaten op bladen