Tuinbrunchen in Vreewijk

Genieten in de buitenlucht
Proeven van een courgettejam, nippen aan een appelschilthee, praten met je  buren onder het genot van een wentelteefje. Dit is slechts een greep van wat de educatieve tuin de Enk op zondag 19 augustus te bieden heeft.

Tussen 10.00 en 14.00 uur staat er voor iedere Vreewijker een gedekte tafel klaar. Er wordt koud en warm, zoet en hartig geserveerd. Zo staan er ondermeer jams van tomaten, wortelen, uien maar ook worst, kaas en Spaanse tortilla,s op het menu. Ook aan koude en warme dranken is gedacht.

Naast de brunch kan de bezoeker ook op ontdekkingreis over de tuin. Laat je verrassen door de verschillende soorten tuinen en objecten, zie waar de rode bieten voor de jam vandaan komen, loop een blote voetenpad of geniet gewoon van al het natuurschoon dat onze tuin te bieden heeft.Genoeg reden dus om langs te komen op educatieve tuin de Enk.
Aan de tuinbrunch zijn geen kosten verbonden. Wel vragen wij of jullie je willen opgeven bij educatieve tuin de Enk. Dit in verband met planning en organisatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gallen en gaten op bladen

Schooltuin Vreewijk, al 65 jaar jong